Jaaaa we gaan zaterdag 20 maart 2021 weer van start met de Pony Power voor Kids training!

VOL = VOL

Datum : 20 maart 2021
Locatie :

Deze training biedt net dat extra steuntje in de rug dat een kind soms nodig heeft. Herken jij bijvoorbeeld dat jouw kind zich wel eens buitengesloten voelt, het lastig vind om vriendjes te maken, het moeilijk vindt om grenzen aan te geven, snel boos wordt, wordt gepest of niet graag naar school gaat? Dan is deze training iets voor jullie!

Pony Power voor Kids is een trainingsprogramma waarbij de sociale vaardigheden van kinderen op spelende wijze worden ontwikkeld. De training bestaat uit 5 lessen met elk een eigen thema. Op een ervaringsgerichte manier van leren werken we aan: zelfvertrouwen, weerbaarheid, emoties herkennen, persoonlijke grenzen, samenwerken en communicatie. Het samenzijn met de pony’s versterkt het positieve zelfbeeld en geeft een kind veel zelfvertrouwen.

Kan jouw zoon of dochter (van 6 tot 10 jaar) nog wel een steuntje in de rug gebruiken? Zaterdag 20 maart van 15.00 tot 17.00 wordt er weer gestart met een nieuwe Pony Power voor Kids training bij de locatie van Stoeterij Tjitske Bakker in Avenhorn (omgeving Hoorn). Hier is ook een binnenlocatie aanwezig! Dus we zitten altijd warm en droog.

Tot slot. Ouders van kinderen welke de training al gevolgd hebben, waarderen deze met gemiddeld een 9,5! (schaal 1-10) Met name de praktische leermethode in combinatie met de pony’s wordt als zeer positief en effectief ervaren door zowel kinderen als ouders.

Voor meer informatie of om aan te melden ga naar www.sterkmetcarolien.nl/ponypower-voor-kids of neem contact op via info@sterkmetcarolien.nl.

DOEN ERVAREN LEREN dat is waar het om gaat.

Omdat ieder kind deze training verdient, helemaal nu!

Meer informatie over Sterk met Carolien