Bewust-Zijn praktijk Alice in Hedel

Voor Bewustwording - Ontspanning - Balans

Over Bewust-Zijn praktijk Alice

Bewust-Zijn praktijk Alice valt onder de rubriek coaching in Tiel.

Mijn naam is Alice en ik help jou via mijn Bewust-Zijn praktijk ALICE met bewustwording, ontspanning, en balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Leven zonder pijn en ongemakken dat is wat ik jou wens.

Herken jij je in het volgende rijtje?

- Je hebt last van spanning of stress, waardoor ontspannen moeilijk gaat.

- Je hebt last van je spieren of gewrichten, waardoor bewegen niet zo makkelijk gaat.

- Je zit emotioneel of fysiek zo vast, waardoor loslaten niet lukt.

- Je kunt moeilijk van het leven genieten.

- Er is zoveel gebeurd in je leven waardoor je niet meer weet hoe het verder moet.

- Volgens de reguliere dokters ben je “uitgedokterd”, want het zit nu eenmaal “tussen je oren”.

- Je kunt extra ondersteuning gebruiken tijdens je reguliere behandeling.

Wil jij echt verder met LEVEN? In mijn praktijk krijg je de mogelijkheid om een weg te vinden die bij jou past, zodat jij verder kunt met leven in vrijheid om te zijn wie jij bent. Graag reis ik hierin een stukje met je mee, zodat jouw leven lichter wordt en een mooie reis zal zijn. Ik bied jou hierin de volgende opties.

Bodyscan

Met de bodyscan van Vitatec is het mogelijk om verstoringen/disbalansen van de energiesystemen in je lichaam te meten, zodat je een helder beeld krijgt over jouw gezondheid en vitaliteit. Na de scan kan er een behandeling ingezet worden om het lichaam in balans te brengen. Deze behandeling reguleert het herstellend vermogen, activeert verminderde lichaamsfuncties en bevordert het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam.

VoetreflexPlus massage

Deze behandeling geeft ontspanning, een snellere doorstroming en afvoering in het lichaam en het werkt preventief voor het behouden van gezondheid en vitaliteit. Ook kan het ondersteunend werken bij (chronische) ziektes. VoetreflexPlus™ behandeling is geschikt voor de meest uiteenlopende klachten zowel fysiek, mentaal of emotioneel.

Energetische reset behandeling

Een energetische reset behandeling is een behandeling van diverse methodes van meesters waar ik in de leer bij ben geweest met een sausje van mijzelf. Je kunt het vergelijken met het opschonen en resetten van een computer. Hierdoor creëer je meer innerlijke vrijheid.

Door in verbinding te zijn met Het Veld en ervan uitgaan dat alles energie/frequenties bestaat en dat alles wat je bij je draagt slechts informatie is, ben je in staat om echt los te laten en je leven in vrijheid gaan be-leven.

Extra voor bedrijven

Werknemers geven aan: “Hoge werkdruk, lang dezelfde houding of een verkeerde houding, RSI-, hoofd-, nek-, schouderklachten, mentale of psychische klachten.” Zomaar een opsomming waar werknemers last van kunnen hebben. Werknemers die last hebben van pijnklachten op zowel fysiek, mentaal en emotioneel niveau zijn vaak minder productief en gemotiveerd. Wist je dat 70% van ziekteverschijnselen ontstaat door een vorm van stress.

Bewust-Zijn praktijk ALICE staat ook voor je klaar voor meer individuele aanpak en begeleiding van uw medewerkers bij bv. burn-out, psychische en lichamelijke klachten. Vraag naar de mogelijkheden. Ook frequent inzetbaar bv stoelmassage.

Ben je geïnteresseerd in een van de behandelingen of heb je vragen? Neem dan contact op via tel.nr: 06-40122864 of e-mail: info@praktijkalice.nl. Ik zie je graag in mijn praktijk.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bewust-Zijn praktijk Alice uit de rubriek coaching uit Tiel is gevestigd aan de Kerkstraat 35 in Hedel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40122864.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Bewust-Zijn praktijk Alice zijn o.a. :