Bewustwordingscentrum Chanté Peta in Beneden-Leeuwen

Chanté Peta een plek waar je passie tot leven komt en je voluit gaat leven vanuit je eigen vuur.

Over Bewustwordingscentrum Chanté Peta

Bewustwordingscentrum Chanté Peta valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Tiel.

Onze missie is om met elkaar de oude kennis, die in oude culturen over de gehele wereld is opgedaan levend te houden, door te geven en te bewaren met betrekking tot healing, voeding, zorg voor de natuur en ceremoniën. Chanté Peta streeft een samenwerking na door met elkaar te verbinden, elkaar te laten groeien en samen te werken, zodat er een liefdevolle samenleving wordt gevormd.

Ik ben Bertus du Pont. Mijn doel is om jou je eigen kracht en kwetsbaarheid te laten ervaren om zo dichter bij jezelf te komen en te blijven.

Workshops: - Drumbouw. - Medicijnwiel. - Plantmedicijn nacht. - Retraite "Back to your roots". - Rhythm of the drum. - Rite of the womb. - Ritual Tools. - Sjamanistische jaartraining. - Shamanic breath work. - Shamatic Sound Healing. - Trance reizen. - Vuurhoeder training. - Zweethut. Voor tarieven workshops zie je mijn website.

Verhuur & Arrangementen: Chanté Peta biedt diverse mogelijkheden aan om jouw workshop, lezing of ceremonie een onvergetelijk moment voor jou en je deelnemers te laten zijn. We hebben een inpandige ceremonieruimte van circa 28 m2, als ook een tipi van 6 m doorsnede.

Persoonlijke consulten: - Shamanic breath work consult: Verbonden ademen is een techniek die de levensenergie wakker maakt en laat het lichaam weer stromen zodat je dichter bij je essentie komt. - Sjamanistisch consult: Binnen de sjamanistische sessies werken we met oude healingstechnieken, de Spirits en de krachtdieren. Het sjamanisme maakt gebruik van de drie werelden; de boven-, midden- en onderwereld. Een sjamanistisch werker haalt uit deze drie werelden zijn/haar informatie om deze in te zetten bij de healing. Je kan hierbij denken aan het verwijderen van vreemde energieën, het opschonen van familielijnen, helen van chakra’s en aura-lagen. Hierbij gebruiken we onder andere wierook, kruiden, drum, ratel, stem of essentiële oliën.

Een greep uit onze webshop: Oliën, rituele voorwerpen drums en meer...

Chanté Peta is gevestigd op een prachtige locatie in het midden van Nederland. Kom ook met jezelf in verbinding.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bewustwordingscentrum Chanté Peta uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Tiel is gevestigd aan de Van Heemstraweg 78 in Beneden-Leeuwen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28850086.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Bewustwordingscentrum Chanté Peta zijn o.a. :