DePijnVrijCoach in Tiel

Leven en ondernemen? zonder pijn en beperkingen!

Over DePijnVrijCoach

DePijnVrijCoach valt onder de rubriek coaching uit Tiel.

Herken jij je hierin?

Ik kan niet naar behoren functioneren waardoor omzet verloren gaat en/of extra kosten gemaakt moeten worden. Ik heb de oorzaak van het probleem niet kunnen vinden en ik blijf in onwetendheid. ik denk dat chronisch iets is waarmee ik moet leren leven, ik heb alles al geprobeerd. Ik heb last van stemmingswisselingen en vermoeidheid, wat ten koste gaat van het functioneren en de relatie met anderen (partner/collega’s/familie en vrienden). De kwaliteit van leven is achteruit gegaan. Ik wil weer genieten van het leven zonder fysieke beperkingen. Ik wil weer pijnvrij sporten of gewoon bewegen. Ik ben iemand die blijvende resultaten wil. Ik wil nu echt van mijn klachten af. Het PijnVrijTraject helpt bij vele klachten maar is niet geschikt voor iedereen.

Heb jij genoeg van de onderstaande chronische of terugkerende pijnklachten in:

Rug Nek- en schouders Hoofdpijn Armen Algehele pijn- en/of spanningsklachten Fibromyalgie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

DePijnVrijCoach uit de rubriek coaching uit Tiel is gevestigd aan de De Pleijt 29 in Tiel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83923500.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij DePijnVrijCoach zijn o.a. :

Nieuws van DePijnVrijCoach in Tiel