Feestverhuur Tiel in Tiel

Verhuur partytent, statafel, partytafel, heater etc.

Over Feestverhuur Tiel

Feestverhuur Tiel valt onder de rubriek verhuur uit Tiel.

Heeft u binnenkort een feestje en bent u nog op zoek naar een tent, inrichting of een geluidsinstallatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Feestverhuur Tiel verhuurt diverse partytenten in verschillende soorten en maten. Daarnaast bieden wij een complete inrichting aan voor uw tent. Bent u zelf niet in de gelegenheid om de gehuurde spullen af te halen, geen probleem dan brengen wij ze bij u! Daarnaast kunnen wij alles klaarzetten voor u zodat u zich volledig bezig kunt houden met het feest!

Onze mogelijkheden;

* Geluidsinstallatie * Partytent 10x5 * Partytent 8x4 * Partytent 6x3 * Partytent 4x3 * Quick up tent 3x3 * Statafels en rokken * Buffettafel / partytafel * Klapstoelen * Heathers * Koeltonnen * Ledverlichting * Bezorg- en opzetservice!

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden, neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Voor boekingen kunt u zowel telefonisch als via de mail contact opnemen, ook zijn wij te bereiken via Facebook.

Met vriendelijke groet, Feestverhuur Tiel

Marjolein Gremmen - van Soelen


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Feestverhuur Tiel uit de rubriek verhuur uit Tiel is gevestigd aan de Singelstraat 4 in Tiel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81540942.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Feestverhuur Tiel zijn o.a. :