Het 1:1 dieet met Mirjam in Tiel in Tiel

The 1:1 Diet consulente, met 3 praktijken

Over Het 1:1 dieet met Mirjam in Tiel

Het 1:1 dieet met Mirjam in Tiel valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Tiel.

Ik ben Mirjam, gewichtsconsulente bij de 1:1 diet met 3 praktijken waar ik je kan helpen. De praktijken zijn in Geldermalsen, Culemborg en Tiel.

Ben je op zoek bent naar een gezondere levensstijl? Je hoeft het niet alleen te doen, gezond afvallen, dat doen we samen! Met behulp van mijn 1 op 1 begeleiding en een programma op maat help ik je graag je doel te bereiken.

Vanaf mijn 19e ben ik in strijd geweest met mijn gewicht, door ongezonde voeding en te weinig bewegen. Na vele diƫten geprobeerd te hebben kwam er telkens de klad weer in, omdat de verleidingen te groot waren. Begin mei 2019 ging mijn knop om en ben ik alleen nog maar gezond gaan eten en bewegen. Wat is dat lekker zeg. Je weer goed voelen in je eigen vel, meer conditie hebben en dat je weer straalt. Zo fijn!

Afvallen en op gewicht blijven is in mijn ogen het moeilijkste wat er is. Je moet jezelf constant in de gaten houden, weten waar het fout gaat, nee zeggen en vooral weten waarom het je niet lukt om dat extra gewicht kwijt te raken. The 1:1 Diet Stappenplan is een programma wat specifiek op jou is af te stemmen; echt maatwerk dus! Met behulp van Het Stappenplan en The 1:1 Diet maaltijden leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je weer toe naar een gezond eetpatroon.

Ik oordeel en veroordeel niet, ik luister naar je verhaal en probeer altijd samen met jou het antwoord te vinden. Je weet wat je aan me hebt, ik ben altijd eerlijk en houd je een spiegel voor wanneer dat nodig is.

Twijfel je nog? Waar wacht je op? Behalve je gewicht heb je eigenlijk niets te verliezen. Vandaag is jouw dag! Bel, mail of app me snel voor meer informatie of het maken van een afspraak!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het 1:1 dieet met Mirjam in Tiel uit de rubriek gezondheidscentrum uit Tiel is gevestigd aan de Appelboogerd 2 - 6 in Tiel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41943582.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Het 1:1 dieet met Mirjam in Tiel zijn o.a. :