Hoveniersbedrijf Schreuders in Echteld

Voor het aanleggen en onderhouden van uw tuin!

Over Hoveniersbedrijf Schreuders

Hoveniersbedrijf Schreuders valt onder de rubriek hovenier in Tiel.

Hoveniersbedrijf Schreuders is een jong en groeiend bedrijf. Het hoveniersbedrijf heeft een ruime ervaring in onderhoud en aanleg van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven en stichtingen.

Sinds twee jaar zijn zij actief in de Betuwe, hier hebben zij een goede en betrouwbare naam opgebouwd.

Diensten: Hoveniersbedrijf Schreuders verzorgt in de winter voor particulieren en bedrijven in de regio gladheidsbestrijding. Ook heeft Hoveniersbedrijf Schreuders ervaring met het aanleggen van vijvers. Daarnaast plaatsen en leveren zij alle soorten ijzeren en houten schuttingen, poorten en hekwerken van geïmpregneerd vuren hout, hard hout of hier een combinatie van. Naast dat Hoveniersbedrijf Schreuders schuttingen plaatst, plaatsen zij ook vlonders in alle soorten en maten. Hierbij zijn al uw wensen mogelijk.

Het hele jaar door heeft uw tuin aandacht nodig. Uw tuin heeft behoefte aan goed onderhoud, onderhoud zorgt er ook voor dat uw tuin naar uw wens blijft. Hierbij kan Hoveniersbedrijf Schreuders u helpen.

Hoveniersbedrijf Schreuders kan daarnaast voor- en najaarsbeurten aan uw tuin verzorgen. Het is mogelijk om bij Hoveniersbedrijf Schreuders afspraken te maken op basis van uurtarief, maar daarnaast is het ook mogelijk om afspraken te maken op basis van een onderhoudscontract voor kortere of langere perioden.

Hoveniersbedrijf Schreuders geeft u adviezen over uw tuin en beschikt over alle soorten en maten stenen. Dit van natuursteen tot gebakken.

Voor meer informatie over Hoveniersbedrijf Schreuders verwijzen wij u door naar de website. Hier treft u foto's van de geleverde diensten.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Schreuders uit de rubriek hovenier uit Tiel is gevestigd aan de Kerkeland 9 in Echteld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27250832.

Diensten en producten voor hovenier

Trefwoorden die horen bij Hoveniersbedrijf Schreuders zijn o.a. :