Jedidja - Theater in Voorthuizen

Jedidja - voor de leukste Theater workshops!

Over Jedidja - Theater

Jedidja - Theater valt onder de rubriek theater in Tiel.

Jedidja - Theater is gevestigd in Voorthuizen, Jedidja - Theater biedt theater workshops aan.

Ervaring in theater is totaal niet van belang. Het is in de eerste plaats vooral een leuke en ontspannen activiteit. Door luchtige en hilarische oefeningen kom je spelenderwijs in aanraking met theater en met je eigen onvermoede creativiteit en talenten. De nadruk ligt op basisprincipes van theater: spelplezier, creativiteit en enthousiasme.

Tijdens het spelen wordt je gestimuleerd om niet bang te zijn fouten te maken en je fantasie te durven gebruiken. Naast improviseren zijn andere oefeningen ook erg leuk zoals het spelen met of zonder tekst. Verras jezelf en elkaar door wat je hier gaat ontdekken!

Kortom: samen leren, samenwerken, samen lachen werkt samenbindend!

Over mij:

Mijn naam is Willemien Berkhof-Westeneng en ik ben 49 jaar. Ik ben getrouwd, moeder van drie kinderen, twee aangetrouwde kinderen en oma van twee kleindochters en een kleinzoon. Ik ben in 2007 afgestudeerd voor Maatschappelijkwerkster aan de CHE te Ede. Ik heb drie jaar in de Jeugdzorg gewerkt, toen heb ik besloten het roer om te gooien en tijd te nemen om mijn passie voor theater verder te ontwikkelen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jedidja - Theater uit de rubriek theater uit Tiel is gevestigd aan de Frans Halsstraat 46 in Voorthuizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27526441.

Diensten en producten voor theater

Trefwoorden die horen bij Jedidja - Theater zijn o.a. :