Jonas Electro in Tiel

Vlot, vakkundig en veilig! Specialist in Elektra.

Over Jonas Electro

Jonas Electro valt onder de rubriek elektro technisch installatie bureau in Tiel.

Welkom bij Jonas Electro,

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel Elektro Technisch Installatie Bureau? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, welke uiteenlopende diensten levert op het gebied van elektrotechnische installatie.

Met bijna 20 jaar ervaring in het vak kunnen wij de volledige elektrische installatie in en rondom uw (nieuwe) woning of bedrijfspand vlot, vakkundig en veilig verzorgen.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht wat betreft onderhoud en kleinere klussen, zoals de aanleg van een stopcontact of een extra groep voor nieuwe apparatuur, de vervanging van oude leidingen of een uitbreiding van de elektra in uw bestaande pand, ook bij verbouw.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

- Elektra werk - Nieuwbouw - Verbouw - Verbouw - Tuinverlichting - Maatwerkoplossingen

In het geval van nieuwbouw en verbouw moet vaak ook de elektra van het pand worden aangelegd, uitgebreid of vervangen. Wilt u het in één keer goed doen en er voor lange tijd geen omkijken meer naar hebben?

Dan is het elektrawerk bij ons in goede handen, of het nu gaat om een aanpassing van de elektra bij verbouw van de keuken (bv. in de horeca) of om de complete elektrische installatie in uw nieuwbouwwoning of gerenoveerde bedrijfspand, wij staan graag tot uw dienst!

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jonas Electro uit de rubriek elektro technisch installatie bureau uit Tiel is gevestigd aan de Lutterveldsedwarsweg 2 in Tiel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83990746.

Diensten en producten voor elektro technisch installatie bureau

Trefwoorden die horen bij Jonas Electro zijn o.a. :