Katherina den Dijker in Tiel

Katherina den Dijker | Vitaliteits- & Systemisch Coaching

Over Katherina den Dijker

Katherina den Dijker valt onder de rubriek coaching in Tiel.

Heb jij het gevoel geleefd te worden? Merk je dat je vaak uitgeput bent? Ben je vaak prikkelbaar of ervaar je veel emoties zoals verdriet of angst?

In de coaching gaan we samen op zoek hoe jij weer meer ontspanning en evenwichtigheid in je leven kunt ervaren. Door te richten op het verhogen van jouw bewustzijn ga je ontdekken waar jouw energielekken zitten, waar jouw emoties vandaan komen en welke praktische dingen je kunt doen om je beter in je vel te voelen. Door jezelf beter te leren kennen en de omgeving bewuster waar te nemen, zul je bewustere keuzes kunnen maken in je leven en kun je de regie van jouw leven pakken. Verandering start bij jezelf, de sleutel zit al in jou. Ik ondersteun je graag in jouw proces om de antwoorden te vinden.

In mijn coaching zet ik diverse technieken in, zoals Vijf Elementen Coaching, Systemisch Werk (Familieopstellingen) en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) om vanuit diverse invalshoeken met je mee te kijken (holistische aanpak). Hierbij kijken we naar diverse onderdelen van jouw leven middels het levenswiel, zoals jouw gezondheid, werk en persoonlijke ontwikkeling. Het blijkt vaak geen 'one size fits all' te zijn, daarom kijk ik graag mee naar een oplossing die voor jou werkt.

Tijdens de coaching zul je zien dat ik de Chinese levensfilosofie (Chinese geneeskunde) integreer. Deze filosofie richt zich op de Vijf Elementen cyclus uit de natuur, welke uitgaat van de gedachte dat negatieve emoties als waardevolle boodschappen worden gezien en aangeven dat er een disbalans is. Deze disbalans kan ervoor zorgen dat onze organen belast worden, waardoor we fysieke of mentale klachten kunnen ervaren. Om je weer evenwichtig en vitaal te voelen, kijken we naar de onderliggende oorzaak van deze emoties, welke we ook blokkades noemen. Met meer veerkracht kun je het leven, waarin ups en downs onvermijdelijk zijn, beter aan.

Wat niet meer bewust was, mag weer zichtbaar gemaakt worden, zodat jij het leven met open ogen kunt gaan leven. Steeds meer je hart openen om alle aspecten van het leven te ervaren en te voelen.

Heb je ergens vragen over of voel je aan alles dat het nu tijd voor jou is? Klik door op mijn website en neem gratis en vrijblijvend contact met me op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Katherina den Dijker uit de rubriek coaching uit Tiel is gevestigd aan de Zuiderhavenweg 6 in Tiel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38190437.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Katherina den Dijker zijn o.a. :

Nieuws van Katherina den Dijker in Tiel

Belemmeringen of blokkades onderzoeken met Familieopstellingen?

Belemmeringen of blokkades onderzoeken met Familieopstellingen?

Het werken met Familieopstellingen wint steeds meer terrein in coaching. Tijdens een opstelling wordt zichtbaar wat er in de onbewuste laag speelt, ook wel de onderstroom.