Kindercoachpraktijk in je Kracht in Kerkdriel

Coaching voor kinderen, ouders en begeleiders

Over Kindercoachpraktijk in je Kracht

Kindercoachpraktijk in je Kracht valt onder de rubriek coaching in Tiel.

Esmy van der Meijden is het gezicht en de drijvende kracht achter Kindercoachpraktijk in je Kracht. Na jaren gewerkt te hebben als administratief medewerker in het speciaal onderwijs, heb ik mezelf om laten scholen tot onderwijsassistent. In 2019 ben ik begonnen als pedagogisch medewerker binnen de kinderopvang. Dit 2,5 jaar met veel plezier gedaan, maar toch begon er iets weer te kriebelen. Maar vanwege corona en de maatregelen moest ik bij 28 weken zwangerschap stoppen en dat gaf mij de mogelijkheid om eens goed te onderzoeken wat ik nu eigenlijke wilde. Kindercoach kwam toen om de hoek kijken, en dat was wat ik wilde. Ik heb in 2021 de opleiding tot Kindercoach gevolgd bij Sonnevelt opleidingen. Sindsdien ben ik gestart met mijn Kinderpraktijk in je Kracht.

Ben je op zoek naar een coach? Omdat je merkt dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit, veel piekert, een negatief zelfbeeld heeft, snel overprikkeld is, moeite heeft met grenzen aangeven, niet goed weet hoe om te gaan met emoties of moeite heeft met aansluiting te vinden vooral bij grote groepen? Wellicht begint het z'n tol te eisen bij zowel jullie zoon of dochter als bij jullie als ouders/verzorgers? Zoek dan niet verder je bent aan het juiste adres bij Kinderpraktijk in je Kracht. Ik zou je graag willen helpen. Om er weer voor te zorgen dat je/jullie kind weer terug komt in zijn of haar kracht.

Het aanbod bij Kinderpraktijk in je Kracht:

- Kindercoaching

- Workshop schatrijk

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kindercoachpraktijk in je Kracht uit de rubriek coaching uit Tiel is gevestigd aan de Ronde Morgen 13 in Kerkdriel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19584206.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Kindercoachpraktijk in je Kracht zijn o.a. :

Nieuws van Kindercoachpraktijk in je Kracht in Kerkdriel