Mediationbureau 2FM in Tiel

Gecertificeerd registermediator en -coach: Arbeidsmediation - Scheidingsmediation - Relatieherstel - Coaching

Over Mediationbureau 2FM

Mediationbureau 2FM valt onder de rubriek mediation in Tiel.

ARBEIDSMEDIATOR en FAMILIE MEDIATOR Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Mediationbureau 2FM is een gecertificeerde full service praktijk voor conflictoplossingen met ruim 20 jaar ervaring met bemiddelingen, onderhandelingen en coaching.

Mevr. Diana Monsauret-Jurrius, ADR.MED, MfN is de drijvende kracht achter Mediationbureau 2FM. Ze is nationaal gecertificeerd MfN-arbeidsmediator, MfN-scheidingsmediator en internationaal gecertificeerd ADR-registermediator en ICR register conflictcoach.

Ze heeft door postacademische -, specialisatieopleidingen en praktijkervaring de volgende specialismen:

- Arbeids-, organisatie – en team mediation

- Zakelijke conflicten

- Onderhandelingen

- (team) Conflictcoaching

- (relatie) Herstel mediation

- (echt) Scheidingsmediation

- Interculturele conflicten

Diana gelooft in de kracht van mediation door juist de zelfbeschikking en de vertrouwelijkheid. Deze krachten zorgen ervoor dat mensen met succes kunnen werken aan de oplossing die positief bijdraagt aan hun toekomst. Ongeacht de uitkomst geeft het altijd zicht op nieuwe mogelijkheden.

Naast meer dan 20 jaar opgedane praktijkkennis in het bedrijfsleven betekent dit ook dat zij als arbeidsmediator een sterke organisatie sensitiviteit heeft en kennis van management en samenwerkingen. Bedrijven vertrouwen haar toe hun arbeidsconflicten op te lossen en hun teams te coachen wanneer de samenwerking stroef verloopt. Alsook maatwerk trainingen te maken en te geven ter conflictpreventie.

Omdat ze MfN-erkend registermediator is voor scheidingszaken heeft zij ook de officiële certificering voor de hiertoe benodigde financiële afwikkeling. Haar respect voor het geloof uit zich door haar inspanning en belang voor het kind in bemiddeling.

Naast de jaarlijkse vereiste en getoetste theoretische kennis is zij aangesloten op de meest recente rechterlijke uitspraken. Cliënten schrijven over haar dat ze vriendelijk, geduldig en professioneel is, ook duidelijk en strikt waar nodig.

Naar haar visie kies je voor mediation wanneer naast de inhoudelijke oplossing, ook de mens centraal staat: "Als mensen er écht toe doen.“


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mediationbureau 2FM uit de rubriek mediation uit Tiel is gevestigd aan de (Op afspraak) Kalverbos 6 in Tiel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 041-8519328.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Mediationbureau 2FM zijn o.a. :

Nieuws van Mediationbureau 2FM in Tiel

Coronacrisis ondersteuning voor kleine ondernemers.

Coronacrisis ondersteuning voor kleine ondernemers.

Via Welzijnsorganisatie Loqueris kunnen kleine ondernemers die zich gedupeerd voelen door de COVID-19 maatregelen terecht voor ondernemeradvies, -bemiddeling en -coaching.