Minicamping Tussen De Dijken Tiel in Tiel

Minicamping Tussen de Dijken | Even er tussenuit!

Over Minicamping Tussen De Dijken Tiel

Minicamping Tussen De Dijken Tiel valt onder de rubriek camping in Tiel.

Wilt u er even lekker tussenuit en weer helemaal tot rust komen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Minicamping Tussen de Dijken ligt midden in de Betuwe vlak aan de Waal.

De Minicamping is de ideale plek om heerlijk tot rust te komen en om van de prachtige natuur te genieten. Wij zijn een prachtige natuurcamping met aanwezigheid van pony's welke vrij rond lopen over de uitgestrekte weilanden. Ook zijn er andere boerderijendieren zoals een varken, een ezel en kippen. De dieren dragen bij aan een ontspannen landelijke sfeer.

Minicamping Tussen de Dijken biedt standplaatsen aan voor tenten, caravans en campers. De camping is volledig uitgerust met een sanitairgebouw met wc´s en douche ook biedt de camping een ontspanningsveld waar u fijn kunt picknicken, een boekje lezen of een spelletje doen in een rustgevende omgeving.

Minicamping heeft ook een overdekte ruimte met bar, de perfect uitvalsbasis wanneer het weer buiten wat minder is.

Neemt u contact op met Minicamping voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook altijd de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Minicamping Tussen De Dijken Tiel uit de rubriek camping uit Tiel is gevestigd aan de Inundatiedijk Zuid 3 in tiel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48312486.

Diensten en producten voor camping

Trefwoorden die horen bij Minicamping Tussen De Dijken Tiel zijn o.a. :