Orde & Zaken in Tiel

Orde & Zaken; Professional Organizing, secretariële diensten, timemanagement, administratie en budgetcoach.

Over Orde & Zaken

Orde & Zaken valt onder de rubriek administratiekantoor uit Tiel.

Voor particulieren biedt Orde & Zaken rust en ruimte. Orde & Zaken helpt particulieren bij het aanbrengen van structuur in hun leven. Als de structuur ontbreekt, worden er al snel dingen vergeten, worden de stapels alleen maar groter en is de zin om het op te ruimen ver te zoeken. Dat geldt voor spullen en voor de administratie. Het niet op orde hebben van uw administratie kan u veel geld kosten.

Voor bedrijven biedt Orde & Zaken tijd en overzicht. Voor bedrijven zijn administratieve verplichtingen vaak een vervelende bijkomstigheid. Ze besteden de administratieve verplichtingen liever uit aan hun klanten. Ook startende ondernemers en zzp'ers kunnen vaak wat hulp gebruiken, er komt zoveel op hen af. Als het gaat om het opzetten van een goed administratiesysteem, het indelen van de werkplek of het daadwerkelijk uitvoeren van de administratie. Wellicht kan Orde & Zaken hier zijn steentje aan meedragen.

In deze drukke maatschappij vergt het in-/verdelen van tijd, en het vinden van de juiste balans tussen werk en privé heel wat inspanning. Orde & Zaken kan u adviezen geven over het zo geheten Timemanagement. Een goede balans tussen werk en privé is lastig, maar niet onmogelijk.

Bedrijven kunnen ook mijn hulp inschakelen. Orde & Zaken biedt de volgende diensten aan: secretariële diensten, timemanagement en administratieve diensten.

Zie de website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Orde & Zaken uit de rubriek administratiekantoor uit Tiel is gevestigd aan de Limesstraat 40 b in Tiel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51838904.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij Orde & Zaken zijn o.a. :