Praktijk de Stroming in Beneden-Leeuwen

Vrijheid in lichaam, geest en ziel

Over Praktijk de Stroming

Praktijk de Stroming valt onder de rubriek coaching in Tiel.

Voor iedereen die wil groeien in zichzelf en zichzelf daarbij wil ontmoeten en ontwikkelen om zo de vrijheid in lichaam, geest en ziel te ervaren.

Mijn missie is het herstellen van je eigen kracht, zodat je deze persoonlijke kracht kan ervaren. Neem je verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Zorg voor vrijheid in je lichaam, je ziel en je geest. Wanneer je dit doet zal je merken dat deze vrijheid zich openbaart in gezondheid, emoties, je werkzaamheden, relaties, spiritualiteit en financiën. Door het ervaren van je eigen kracht, zal jij je omgeving weten te inspireren om hetzelfde te doen en zo werken we samen aan een liefdevolle samenleving.

Ik ben Jolanda, kinesioloog en begeleider van ceremoniën. Mijn visie is door je te inspireren en te balanceren via de oude kennis uit de Chinese gezondheidsleer, Tantra, shamanisme, Tao en chakra’s je zo te laten ervaren wat je eigen kracht voor jou kan betekenen om zo jouw eigen levensmissie verder te laten ontwaken, te verdiepen en te bezielen.

In mijn praktijk kun je bij mij terecht voor persoonlijke consulten. Begeleiding om op een pragmatische wijze je gezondheidsklacht (en) en persoonlijke levensvraagstukken op te lossen met een duidelijk en helder behandelplan.

Cursus/workshop volgen? Bijvoorbeeld: Kinesiologie, Reiki. Zie mijn website voor meer informatie.

Ik werk veelal met essentiële oliën. Essentiële of etherische oliën zijn vluchtige, aromatische verbindingen die worden gewonnen uit zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Essentiële oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature antibacterieel.

Afspraak maken of meer vragen? Tussen 18:00 en 20:00 uur heeft u de grootste kans mij direct te spreken. Indien u mij niet thuis treft of ik met een consult bezig ben, spreekt u dan de voicemail in, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk de Stroming uit de rubriek coaching uit Tiel is gevestigd aan de Van Heemstraweg 78 in Beneden-Leeuwen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38308445.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk de Stroming zijn o.a. :

Nieuws van Praktijk de Stroming in Beneden-Leeuwen

Praktijk de Stroming in Beneden-Leeuwen bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd

Praktijk de Stroming in Beneden-Leeuwen bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd

Op 27 mei vier ik het 15 jarig bestaan van Praktijk de Stroming.