Senti Therapie & Coaching in Zaltbommel

Lichaamsgerichte benadering | Vecht, vlucht of bevries jij?

Over Senti Therapie & Coaching

Senti Therapie & Coaching valt onder de rubriek therapeut in Tiel.

Voel eens, luister eens... Jouw lichaam weer in balans.

Ben je opgebrand? Zit je steeds weer in je hoofd? Heb je lichamelijke klachten? Ga je steeds over je grenzen heen? Ben je op zoek naar balans?

Senti Therapie & Coaching is er voor een ieder die wil luisteren naar zijn lichaam en wil leven vanuit het hart. Want wanneer je goed luistert, dan voel je meer. En wanneer je voelt, kom je thuis.

Je kent het wel. Druk leven, baan, gezinsleven, altijd maar bezig met organiseren en regelen. Misschien sport je ook nog en heb je een druk sociaal leven. Een echte duizendpoot. Het lijkt erop alsof je alles goed voor elkaar hebt.

Maar is het allemaal ook goed voor jezelf? Wanneer heb jij voor het laatst echt tijd voor jezelf vrij gemaakt? Ga je ook over je eigen grenzen heen en leef je meer vanuit je hoofd en vergeet je daarbij te luisteren naar je lichaam? Dan is Rebalancing misschien wel iets voor jou!

Rebalancing is een lichaamsgerichte therapie bij klachten die niet direct een medische oorzaak hebben. Ideaal inzetbaar wanneer je het lastig vindt om "nee" te zeggen. Maar ook wanneer je ontspanning zoekt, veel in je hoofd zit, last hebt van onverklaarbare lichamelijke klachten en steeds in dezelfde valkuilen loopt.

Samen onderzoeken we waar je klachten vandaan komen. Hierin komen coaching, ademhalingstechnieken, zelfonderzoek, massagetechnieken en lichaamswerk kijken. Jouw lichaam is de ingang naar het herkennen en voelen van je eigen grenzen, waardoor je steeds beter leert herkennen wat jij nodig hebt. Plan vandaag nog je sessie bij me in.

Een sessie duurt 1,5 uur. De eerste sessie duurt iets langer, vooraf eerst een intakegesprek waarin jij aan kunt geven waar je aandacht aan wil besteden. Dan start het zelfonderzoek. Vervolgens starten we op de massagetafel. Hier leer ik je om meer te voelen d.m.v. verschillende massagetechnieken. De aanraking nodigt je uit de spanning in het lichaam los te laten en te ontspannen in dat wat gevoeld wordt in plaats van er tegen te blijven vechten. Je lichaam heeft vaak meerdere sessies nodig om meer te gaan voelen, los te laten, te integreren en een nieuwe balans te vinden.

Mijn naam is Ingrid van der Tas-Zalmé.

Een aantal jaar geleden ben ik met Rebalancing in aanraking gekomen. Ik leefde vanuit mijn hoofd en denderde over al mijn grenzen heen, en dat al jarenlang. Rebalancing voelde voor mij als thuiskomen. Ik leerde weer aandacht te hebben voor mijn lichaam en wat daar te voelen is, waardoor er voor mij weer ruimte ontstond om te mogen en te spelen in plaats van te moeten. Ik weet als geen ander hoe het was en is. Ik ben het avontuur aangegaan. Jij ook?


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Senti Therapie & Coaching uit de rubriek therapeut uit Tiel is gevestigd aan de Kommerstraat 24 in Zaltbommel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46362720.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Senti Therapie & Coaching zijn o.a. :