Trimsalon Lingemeer in Lienden

Wanneer het gaat om het correct verzorgen van de vacht van uw hond, kat en konijn, dan bent u bij mijn trimsalon op het juiste adres.

Over Trimsalon Lingemeer

Trimsalon Lingemeer valt onder de rubriek dierverzorger in Tiel.

Mevr. N Hamminga is de drijvende kracht achter Trimsalon Lingemeer

In 2014 ben ik begonnen met de opleiding voor het vak honden toiletteren. Tijdens de opleiding heb ik bij verschillende trimsalons stage gelopen, om zo een brede ervaring op te doen. Door de brede ervaring die ik heb opgedaan, kan ik iedere hond behandelen.

Inmiddels heb ik mijn eigen trimsalon en deze is voorzien van allerlei moderne apparatuur. Hierdoor zijn alle honden welkom. Groot, klein, rashonden, kruisingen en zowel jong als oud. Bij het trimmen van uw hond zal het welzijn van de hond voorop staan.

Daarnaast ben ik ook gestart met de opleiding voor het trimmen van katten. Hiervoor heb ik al verschillende katten mogen behandelen. Van kort- tot langharige katten en van rustige tot stressvolle katten. Hoe dan ook, ook alle katten zijn welkom in mijn trimsalon en hierbij staat vanzelfsprekend ook het welzijn van de kat voorop.

Behandelingen die ik aanbiedt zijn niet allemaal geschikt voor ieder huisdier:

- Plukken

- Effileren en/of uitdunnen

- Scheren

- Oplossing voor verhaar probleem

- Knippen

- Ontklitten

- Wassen

- Trimmen van katten

In de salon staan diverse goede trimapparatuur van goede kwaliteit. Een in hoogte verstelbaar bad. Hierdoor kunnen grote honden er zelf gemakkelijk instappen. Na het badderen is er een verrijdbare en op hoogte verstelbare tafel aanwezig. Deze wordt voor het bad gereden, waardoor de hond makkelijk over kan stappen. Hierna zal de tafel naar de plek worden gereden, waar het uitblazen van het resterende vocht uit de vacht kan plaatsvinden. n de salon is tevens vloerverwarming aanwezig, waardoor het zelfs in de winter aangenaam is voor zowel de hond als mijzelf. Daarnaast is er een afzuigsysteem aanwezig om het vocht van het badderen en blazen en föhnen af te voeren. Hierdoor is er een constant leefbaar klimaat om prettig in te verblijven.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Trimsalon Lingemeer uit de rubriek dierverzorger uit Tiel is gevestigd aan de Betuwe Singel 32 in Lienden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30777947.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Trimsalon Lingemeer zijn o.a. :