Wielwerk Opleidingen in Culemborg

Wielwerk Opleidingen, Opleidingen voor iedereen.

Over Wielwerk Opleidingen

Wielwerk Opleidingen valt onder de rubriek opleiding in Tiel.

Persoonlijke Ontwikkeling: Bij ons maakt u kennis met de wielwerkmethode: De natuurlijke manie van leren, die jij kunt gebruiken voor jou eigen persoonlijke leven. Hierbij krijgt u de kans om keuzes en andere dingen te veranderen, of juist aan te sporen.

Opleiding Coach: Als je een bijdrage wilt en kun leveren aan de ontwikkeling van de anderen, dan is dit echt wat voor jou! Als coach help je mensen in staat om los te komen van hun belemmeringen. Je gaat ze begeleiden in het nastreven en behalen van nieuwe doelen, ons streven is naar een van de belangrijkste doelen: Persoonlijk geluk.

Opleiding Therapeut: Als Wielwerk-Therapeut benader je het hele leven van de mens, vanuit onze natuurlijke stroom. Hierbij kunnen wij duidelijker maken waar de levenstroom van de mens vandaan komt. Je ondersteunt de ander dus om vastgelopen innerlijke processen weer op gang te brengen.

Voor meer informatie kunt u naar de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wielwerk Opleidingen uit de rubriek opleiding uit Tiel is gevestigd aan de Houtweg 7 in Culemborg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42923067.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Wielwerk Opleidingen zijn o.a. :