Zonnestudio Fun 2 Sun in Tiel

Every day a sunny day!

Over Zonnestudio Fun 2 Sun

Zonnestudio Fun 2 Sun valt onder de rubriek zonnebank in Tiel.

Kunt u ook wel wat meer kleur gebruiken in deze koude en natte tijd van het jaar? Dan bent u bij Fun2Sun helemaal aan het juiste adres! Naast het mooie bruine teintje is een zonnebank sessie ook erg goed voor je eigen gemoedstoestand. UV licht zorgt er namelijk voor dat het serotine gehalte word verhoogd, ook wel bekend als het "gelukshormoon".

Bij ons kunt u met een gerust hart onder de zonnebank gaan zonder te verbranden of andere ongemakken, onze zonneconsulenten adviseren u graag welke zonnekuur het beste bij u past. Naast het gebruik van de zonnebank kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke massage, ga op deze manier ontspannend, hersteld en genietend het nieuwe jaar in!

Voor meer informatie kunt u terecht op onze Facebook pagina of neem contact op via de contactgegevens. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de salon!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zonnestudio Fun 2 Sun uit de rubriek zonnebank uit Tiel is gevestigd aan de Westluidensestraat 41 in Tiel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0344-664905.

Diensten en producten voor zonnebank

Trefwoorden die horen bij Zonnestudio Fun 2 Sun zijn o.a. :