OPA is gecertificeerd trainer omgaan met Pesten

Kinderen moeten veilig kunnen opgroeien tot sterke volwassenen en O.P.A. staat klaar om ze daar bij te ondersteunen!

OPA is gecertificeerd trainer omgaan met Pesten

OPA is gecertificeerd trainer omgaan met Pesten

Pesten en zeker digitaal pesten is een akelige versie van pesten waar veel kinderen slachtoffer van zijn. Daarom heb ik besloten om me te gaan specialiseren en ben de Sta Sterk opleidingen bij de Stichting Omgaan met pesten gaan volgen. Pesten is een groot maatschappelijk probleem geworden.

Veel volwassenen kampen nog jaren later met problemen omdat ze in hun jeugd zijn gepest. Ik vind het dan ook geweldig dat er nu trainingen en workshops zijn die kinderen helpen om sterker en weerbaarder te worden! En daar draag ik heel graag mijn steentje aan bij.

Digitaal pesten is een akelige versie van pesten waar veel kinderen slachtoffer van zijn. Feel Fine Online is een workshop die zich speciaal op deze manier van pesten richt en is bedoeld voor kinderen van 8-15 jaar.

Je kunt bij mij terecht voor de Sta Sterk trainingen, Stat Sterk workshops en de workshop Feel Fine Online via O.P.A. Kindercoaching. Mail naar Rienk@opakindercoaching of bel 06 12329209 voor een gratis oriƫnterend gesprek.

De trainingen zijn: Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar Sta Sterk workshops 8-12 jaar Feel Fine Online workshops 8-15 jaar

verdere gespecialisaties zijn:

Sta Sterk training jonge kind 4-7 jaar Sta Sterk training jongeren 13-18 jaar

Geplaatst op donderdag 22 oktober 2020.

Over OPA Kindercoaching

Dit bericht is geschreven door OPA Kindercoaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Tiel. Trefwoorden van OPA Kindercoaching uit Tiel : kindercoaching, coach voor kinderen, coachingpraktijk kinderen, kind met faalangst, kind word gepest, kinderen en scheiden, onzekere kinderen, verlegen kind.

Lees meer over OPA Kindercoaching.