Waarom wandelen zo goed voor je is

Bewegen is goed voor je, dat weet iedereen. Regelmatig sporten versterkt je botten en spieren en is ook nog eens een goed middel tegen depressie en angst.

Waarom wandelen zo goed voor je is

Waarom wandelen zo goed voor je is Bewegen is goed voor je, dat weet iedereen. Regelmatig sporten versterkt je botten en spieren en is ook nog eens een goed middel tegen depressie en angst. Kortom: de kans is groot dat je langer leeft als je veel beweegt. En daarvoor hoef je niet eens uren per week in de sportschool te staan zwoegen. Er is een sport waarmee je in een keer al die voordelen kan oogsten: wandelen.

Wandelen is bijzonder gezond voor je. Het is super simpel en het heeft tal van voordelen voor je gezondheid. Zo draagt wandelen bij aan een goed humeur, een gezond gewicht en aan een slankere taille. Hoe mooi is dat? Regelmatig wandelen helpt ook om fit te blijven. Tevens loop je met wandelen zeer weinig risico op blessures. Dit maakt het dat wandelen voor heel veel mensen goed te doen is. Wandelen is zelfs zo gezond dat je, door regelmatig te wandelen ook bepaalde gezondheidsrisico’s vermindert. Zo helpt regelmatig wandelen de kans op hart- en vaatziekten, diabetes 2 en kanker te verminderen. Wat maakt wandelen zo gezond? Je leest het in deze blog: https://depijnvrijcoach.nl/gezonde-levenstijl-en-ondernemen/

Geplaatst op donderdag 28 november 2019.

Over DePijnVrijCoach

Dit bericht is geschreven door DePijnVrijCoach. Het bedrijf valt onder coaching uit Tiel. Trefwoorden van DePijnVrijCoach uit Tiel : voeding, triggerpoint reset methode, pijnvrij, massage, professioneel masseur, verhelpen van pijnklachten, coaching bij pijnklachten, spanningsklachten, workshop.

Lees meer over DePijnVrijCoach.